WorkStation & Dator

Arbetsstationer, stationära datorer för företag.

Vi erbjuder även "vanliga" datorer. Vi har lång erfarenhet, sedan 1996 faktiskt, av skräddarsydda datorer och hjälper er gärna att ta fram en specialanpassad datormodell för ert företag, tex med fokus på kostnadseffektivitet, energibesparing, lång livslängd och användarvänlighet.

Vi samarbetar med många olika tillverkare och bland våra många olika underleverantörer har vi exempelvis företag som lagerför reservdelar under mycket lång tid framöver. Med en arbetstation från oss får ni den bästa möjliga arbetsmiljön till bästa möjliga pris.

Fråga oss gärna om IT-säkerhet, nätverksplanering, brandväggar och nätverkstillbehör.


image

Datorpaket: Stationär dator O2

En prisvärd men kraftfull stationär dator med stöd för dubbla skärmar. Energisnålt datorpaket (dator, 2st 21.5" tft-skärmar ingår).

Perfekt för kundtjänstmedarbetaren, programmeraren, designers och liknande som behöver en lite kraftfullare och flexiblare dator. De dubbla skärmarna med stöd för skärmupplösning på maximalt 1920 x 1080 innebär att man får gott om arbetsyta.

image

Minidator / tunn klient, Intel Atom D525 1,8GHz, integrerad grafik, 2GB DDR3 800MHz SDRAM-minne, 320GB intern hårddisk

En praktisk minidator / tunnklient stor som en bok, väger under ett kg och ger hög prestanda i tex TV-bänken eller som enkel kontorsdator för tex receptionist och liknande.

Grön & strömsnål tack vare Intel Atom D525 processorn på 1,8GHz. Stöd för en hel del funktioner trots det lilla utförandet och superlåga priset.

Fujitsu Esprimo P420 kontorsdator

En liten och prisvärd kontorsdator.

Praktisk dator i litet Microtower-format med SSD-hårddisk, 8GB RAM, Windows 7 Pro, DVD och en Core i3-processor på 3.6Ghz.

Annonsplatser: