> > Webshop > Ventillation, kyla, luftrenare mm > Oscilerande tornfläkt

Oscilerande tornfläkt

EPZI som bland annat har lång erfarenhet av att tillverka interna fläktar för servrar har tagit fram denna praktiska tornfläkt, dvs en stående fläkt med kylande effekt tack vare att den får stillastående luft att röra på sig bättre i små utrymmen som överhettade serverrum, varma kontor och liknande.

Relativt tystgående, möjligt att komplettera med flera enheter i olika delar av en varm lokal.EPZI Mistral, Tornfläkt med tre hastigheter, oscillerande, 74cm, timer, 55W, vit

Tornfläkt med tre hastigheter och en fläktdiameter på 74cm. Fläkten har ett oscillerande funktion och en motor på 45W. Den har en timer-funktion som gör att du kan senarelägga en start upp till 2h. Med en höjd på 76cm gör den lika lättplacerad  på kontoret som i hemmet.

• Motor 55W
• Oscillerande funktion
• 76cm hög (inklusive fot)
• 3 olika fläkthastigheter, max 1300rpm

Förpackningen innehåller: Tornfläkt, manual

 

Antal fläkthastighetsinställningar    3
Fläktdiameter    74 cm
Funktioner    Kylande
Färg    Vit
Höjd    76 cm
Luftflödeskontroll    Horisontell oscillering
Maximal belastning    55 W
Modell    Torn
Produkttyp    Fläkt
Timer    2 timmar
Vikt    4 kg

 

Tips: använder du den som stöd-ventillation i ett varmt rum med för dålig ventillation (som ett överfullt serverrum i Juli och Augusti) kan det vara bra att ha två eller fler fläktar utplacerade i rummet samt att såklart om möjilgt öka frånflödet av varm luft i lokalen, tex genom våra kanalfläktar. Att flytta luft räcker ofta långt men att tillföra kyla orsakar också värme som måste forslas bort från inluftsintag.

Tillverkare: EPZI

Modell: Mistral

Enbart för inomhusbruk.

Mått (BxDxH): Höjd: 76cm

Vikt: 4Kg

Pris/Styck: 200krkr (exkl moms)

Annonsplatser: