Ventillation, kyla, luftrenare mm

Skapa rätt miljö för både servrar och människor. Det är viktigt att ha rätt arbetsmiljö även för människorna som jobbar med tekniken vilket är lätt att glömma bort.

Vi har rätt produkter inom ventillation, kyla, ac, och även luftfuktare med rening av luften vilket är minst lika viktigt under vintermånaderna för oss människor som jobbar med tekniken.


image

Rena - luftfuktare och luftrenare

Luftfuktare och luftrenare för ca 35m², kombinationsfilter, timer, ställbar luftfuktighet från 40-80%. Vit. Lämplig för exempelvis kontor, hemarbetsplatser, gemensamma utrymmen.

Luftrenare och luftfuktare i en och samma produkt. Tyst och lämplig för arbetsmiljöer.

HEPA-filter & Kolfilter för Trivas Luftrenare

Kit HEPA-filter och kolfilter för Nordic Home Culture Trivas luftrenare.

Kit med filter för luftrenare (kolfilter + HEPA-filter)

Luftrenare Trivas

NORDIC HOME CULTURE Trivas, Luftrenare, 4vägs filter inklusive jonisator, 30m², nattläge, timer, vit

Luften renas i fyra olika steg, där det tvättbara förfiltret samlar upp damm och t.ex. djurhår, jonisatorn som joniserar dammpartiklarna. HEPA 11 filtret tar bort 95% av luftburna partiklar större än 0,3 mikromillimeter och kolfiltret ser till att odör och lukt rensas bort.

Oscilerande tornfläkt

Stående fläkt med tre hastigheter, fläktdiameter 74cm (oscilerande). Perfekt för att få stillastående luft att röra sig i lokaler som kontor. Timer.

Enbart för inomhusbruk.

Air Monster fläkt 40cm

Bordsfläkg 40cm i diameter. Hastigheten går att ställa i tre olika hastigheter. Vinkeln går att justera. Går att väggmontera.

Annonsplatser: