UPS

UPS (uninterruptible power supply), eller "reservkraft" kort och gott är ett måste för de flesta servrar och en stor fördel även för många arbetsstationer. Vid ett plötsligt spänningsbortfall (som exempelvis strömavbrott) så "krashar" nämligen servrar och datorer med såväl risk som dataförlust och skadade filer som kan vara svåra att "reparera" och i många fall orsaka systemhaveri som kanske inte går helt att återställa.

Genom att välja rätt UPS får ni en lagom lång drifttid och möjlighet att manuellt och/eller automatiskt göra en kontrollerad nedstängning av anslutna system vilket räddar ert data och minimerar risken för tidskrävande och krångliga arbeten med reparation av skadade filsystem och förlorat data mm.

Vi kan ta in ett antal olika märken och modeller inom reservkraft som exempelvis APC. Många av våra servrar är dessutom "förberedda" för ett flertal av dessa UPS:er och kan tex övervaka och agera utifrån information från dessa UPS:er, exempelvis för att skicka larm via e-post eller stänga ned en server när bara 2 minuters drifttid återstår osv.

Kontakta oss gärna för rådgivning inför inköp av reservkraftsutrustning.


image

APC Smart-UPS 1500

En smidig liten UPS för serverhyllan eller det lilla rackskåpet (OBS bör placeras på ett hyllplan som klarar minst 30kg)

Interaktiv kvalitets-UPS på upp till 1500VA, 1Kw. 8st kontakter (C13). Endast 3 timmars laddningstid. USB-kabel ingår.

image

APC Smart-UPS 2200

En kraftfull och prisvärd UPS från världsberömda APC.

En av de lite större "lågpris UPS:erna". Mycket reservkraft för pengarna, enkel administration och goda driftegenskaper.

image

APC Smart-UPS 3000

Kraftfull UPS från APC, kan monteras i Rack (2U)

Rackmonteringsbar UPS; 3000 VA / 2700 W, 19" 2U, 8 uttag, USB, RS-232.

Annonsplatser: