Trådlöst

Via våra förmånliga inköpsavtal kan vi självfallet även ta in ett mycket stort utbud av varor inom trådlöst, WLAN, WAP (Wireless Access Points, dvs rena accespunkter), WLAN-routers, Repeaters osv. Allt mellan himmel och jord. Ett litet axplock av några av de varor vi tar in listas nedan, som vanligt har vi inte möjlighet att ha hela sortimentet listat här på webplatsen utan kontakta oss för offert.

Fråga oss gärna om robusta trådlösa enheter som är designade för krävande kontorsmiljöer (tänk på att du gör dig själv en björntjänst när du köper utrustning ur lågbudgetsegmentet till ett kontor, hemmakontor eller liknande - de billigare enheterna är inte designade för att klara att stå på dygnet runt och kommer ofelbart att gå behöva bytas ut, irriterande, tidskrävande och kostsamt! Köp en bra enhet från början och slipp problemen!).


D-link DAP-2660 AC1200 WAP PoE, dualband, 802.11a/b/g/n/ac, 802.3af, vit

En lågpris WAP för mindre installationer. Har stöd för en hel del avancerade funktioner priset till trots och har en implementation av den (då) ännu ej fastställda standarden 802.3af.

En liten trådlös accesspunkt (WAP/AP) med stöd för PoE (Power over Ethernet), en liten adapater med separat på/av-kontakt på den externa nätadaptern.

image

D-Link DAP-2695 AirPremier AC1750 trådlös accesspunkt PoE

D-Link DAP-2695 AirPremier AC1750, trådlös accesspunkt, 2,4/5GHz, 802.11a/b/g/n/ac, 1750Mbps, 2xRJ45, PoE, metallhölje, grå/svart

D-Link DAP-3690 WAP för utomhus/inomhus-miljö, N Dualband, trådlös accesspunkt, 802.11a/g/n, PoE, metallhölje, IP67

En kraftfull, tålig trådlös accesspunkt som klarar såväl inomhusmiljöer som utomhusmiljöer och krävande kontors- och hotellmiljöer.

D-Link Wireless N Dualband, trådlös accesspunkt, 802.11a/g/n, PoE, metallhölje, IP67, grå

D-Link GO-RT-AC750 trådlös router med 4-Port 10/100Mbps switch

En enkel, billig, trådlös router för i förstahand konsumentmarknaden. Prispressad modell med inbyggd trådlös accesspunkt (AP) och 4-port switch (LAN) samt 1st WAN-port. 10/100Mbps

Denna enkla och smidiga lilla plastdosa ger små hemmanätverk och liknande ej så krävande miljöer en enkel plug & play lösning med enkel router och trådlös accesspunkt i ett. Stöd för 802.11b/g/n/ac. Vit extern plastlåda med två antenner (löstagbar) och extern strömmattning via medföljande adapter.

Annonsplatser: