Rackserver

En rackserver går att montera i ett 19" rackskåp.


image

OfficeServer™ RS-Maxi-R12

Kraftfull 4U 19" Rackserver, god prestanda även för mer krävande uppgifter som virtualisering.

Låsbart väl ventilerat 4U chassie med plats för mycket disk och/eller varm luft vid hög belastning. Perfekt server för serverrummet.

OfficeServer™ RS-Maxi-R14

Den perfekta virtualiserings-noden för ert nästa kluster. Energisnål och driftsäker server lämplig för bla virtualisering.

Ska ni bygga ert första virtualiseringskluster? Rack-servern Maxi-R14 är perfekt för företaget som ska ta steget ut i molnet. Kostnadseffektiv serverplattform som lämpar sig väl för små, energisnåla virtualseringskluster med litet kylbehov. Vi rekommenderar att man beställer tre identiskt konfigurerade RS-Maxi-R14 -servrar och att dessa konfigureras för High Availability med fail over, något vi kan förinstallera åt er före leverans så allt ni behöver göra är att packa upp och plugga in servrarna. Fördelen med att ha tre maskiner (eler fler) i ett och samma virtualiseringskluster med automatisk fail over går inte att underskatta - eftersom sannolikheten är minimal att två eller fler maskiner ska falera samtidigt så får ni en praktiskt taget 100% driftsäker serverplattform!

OfficeServer RS Storage-10 Storage NAS/SAN

Lagringsserver (NAS/SAN)

Storage NAS/SAN i ett smidigt format. Uppgraderingsbar, plats för gott om hårddisk som kan anslutas både internt och externt.

OfficeServer VPS-cluster node R13

Virtualiseringsklusternod, Server designad för att ingå i ett virtualiseringskluster eller liknande, mycket krävande driftsituationer.

Denna server är förberedd för att jobba tillsammans med två eller fler likadana servrar i ett virtualiseringskluster men kan även utföra andra uppgifter med bravur i serverhallen.

RS-6017 2U Dual Xeon Rackserver 32GB DDR3 4x2TB SAS RAID

En kraftfull 2U-server med dubbla Xeon processorer och mycket minne. Perfekt för de lite mer krävande uppgifterna.

Med hela 4st 2TB SAS-diskar, 32GB DDR-RAM och dubbla Xeon-processorer i 2U har du kanske den perfekta servern för de flesta tänkbara situationer.

Annonsplatser: