Mjukvara

Här finner du mjukvaror/programvara som operativsystem, hjälpprogram, kontorssviter mm.

 

Vi har alla tänkbara sorters mjukvara,  - allt från Microsofts operativsystem för tex server och dator till Antivirusprogram och Officepaket. just nu uppdaterar vi informationen - vänligen kontakta oss för aktuell prisuppgift.


image

Windows XP SP3

Kanske den mest populära versionen av Windows någonsin - Microsoft var tvugna att i flera omgångar förlänga supporten för detta operativsystem.

32-bitarsversionen (den som var mest stabil och hade stöd för flest program, drivrutiner mm) av Microsofts operativsystem Windows XP, service pack 3 (det senaste). 1st Licens för en dator/server.

image

Windows 7 Ultimate 64-bit OEM

Operativsystemet Windows 7 från Microsoft, 64-bitars version. Ultimate-versionen är den "bästa" (minst begränsade) av alla Windows 7-versionerna som gjordes.

För Intel-datorer med grafikkort kompatibelt med DirectX 9.0 eller bättre. Oem-licens. Licens och installationsmedia ingår.

Microsoft Windows 8 Pro 64

Windows 8 Pro 64-bit

image

OpenBSD Unix 64-bit - världens mest robusta serverplattform?

Installationsmedia (CD) för kanske världens säkraste operativsystem: OpenBSD Unix, 64-bit version, på Engelska.

Många anser att OpenBSD är det säkraste operativsystemet i världen. Ett robust Unix-operativsystem som är lätt att använda, perfekt för: webserver, filserver, backup-server, brandväggar mm.

image

Cent OS Linux 6.x 64-bit version

Cent OS är ett populärt Linux-baserat operativsystem som är mycket likt Red Hat Enterprise Linux (RHEL) fast med den stora skillnaden är det är helt kostnadsfritt att använda.

Cent-OS är en av världens mest populära Linux-distributioner, mycket kraftull och robust. Enkelt och säkert att använda och passar utmärkt för tex publika servrar som: webservrar, e-postservrar mm.

image

Debian GNU/Linux

Debian Linux är ett av de största Linux-operativsystemen, robust, säkert och enkelt att använda. Fungerar utmärkt för såväl desktop/workstation som server.

Installationsmedia (CD/DVD) för det Linuxbaserade operativsystemet Debian GNU Linux.

image

Ubuntu Linux LTS (Long Term Service)

Ubuntu Linux - operativsystem 64-bit för server/desktop

Ubuntu Linux, senaste versionen i 64-bitarsutförande (andra versioner finns tillgängliga vid förfrågan). Perfekt för både server och workstation. LTS-version.

image

FreeBSD Unix 64-bit

FreeBSD Unix för Server eller Workstation. Installationsmedia.

Som standard skeppar vi 64-bitarsversionen av Server-operativsystemet för Intel/Amd. Andra versioner finns tillgängliga.

Fedora Linux

Fedora Linux är ett underskattat serveroperativsystem.

Fedora Linux finns i flera olika versioner både för server och desktop men även andra typer av enheter som bärbara datorer mm

image

Windows Server 2012 R2

Serveroperativsystem Windows Server 2012 R2

Operativsystem från Microsoft för Windows-servrar

image

F-Secure Anti-Virus

AntiVirus-program för Windows eller Mac från F-Secure inkl ett års uppdateringar.

Avancerat skydd mot hot på nätet för din PC.

image

F-Secure Internet Security, 1 användare, 1 år, nordisk OEM-utgåva, 1-pack

Komplett AntiVirus- & mjukvarubrandvägg i ett. En licens för en dator. Windows. Uppdatering av nya versioner under ett år. Denna programvaruversion är endast avsedd för OEM-installation i nya datorer.

Med det prisbelönta skyddet hos F-Secure Internet Security kan du använda din dator för att surfa på nätet, shoppa online och använda dina internetbank utan att oroa dig.

image

F-Secure Internet Security 25-st licenser, OEM, nordisk version för Windows

25-pack av F-Secure Internet Security 1 användare, 1 år, nordisk OEM utgåva (dvs totalt 25st enanvändarlicenser).

25st enanvändarlicenser av F-secures populära AntiVirus & mjukvarubrandvägg för Windows, OEM-licens inkl ett års uppdateringar.

image

Microsoft Office Hem och småföretag 2013 32/64-bit, svensk

Microsoft Office Hem & Småföretag 2013, svensk

Annonsplatser: