> > Webshop > Råkaffe (grönt, orostat) Kaffe, kafferostar, kvarnar / malning av kaffe, bryggning. > Wilfa kaffekvarn Aroma

Wilfa kaffekvarn Aroma

Wilfa Svart Aroma CGWS-130B är en prisvärd kaffekvarn av hög kvalitet med koniska malskivor.Justerbar malningsgrad lämplig till bland annat kokkaffe, presskaffe, bryggkaffe, mocca och aeropress.Detta är en uppdaterad och förbättrad version av storsäljarna Wilfa WSCG1 och WSCG2. Kvarnen har bland annat fått en ny förbättrad motor med lägre hastighet. Detta bevarar bättre kaffets arom och smak.Den genomskinliga bönbehållaren har ett inbyggt UV-filter för att skydda bönorna mot solljus.Mängden kaffe som ska malas doseras med en timerfunktion.

Kvarnen är testad och godkänd av European Coffee Brewing Centre som säkerhetställer att det bryggda kaffet håller hög kvalitet.

Höjd: 285 mm
Bredd: 132 mm
Djup: 170 mm
Vikt: 1,9 kg
Bönbehållare: 250 g

Exklusiv kaffekvarn till introduktionspris!

Tillverkare: Wilfa

Modell: Aroma

Undvik plastiga kaffekvarnar som går sönder - välj denna kvalitetskvarn som klarar att göra jobbet om och om igen oavsett om det är på jobbet, hemarbetsplatsen, för hotellfrukostarna eller nattjouren. Äkta kvalitetskvarn som klarar av att mala optimalt för alla olika smaker. Godkänd av kaffeälskare med högt ställda krav på kvalitet.

Mått (BxDxH): 285x132x170mm

Vikt: 1.9Kg

Pris/Styck: 1000kr (exkl moms)

Annonsplatser: