> > Webshop > Brandväggar >

2st Nidavellir Mk II 4-port - kit för HA/Fail Over

(Bilden visar en två-portars Nidavellir Mk II)

Med ett komplett "paket" färdigt att koppla in och konfigurera för så kallad "Fail Over", dvs två (eller fler) brandväggar "jobbar" tillsammans i ett brandväggskluster, om den ena brandväggen går sönder (startas om eller liknande) så tar den andra automatiskt över. I realtid.

Mycket pålitlig och robust lösning för dig med behov av så kallad "High Availability" (HA) där trafik till servrar, nätverk och liknande måste fungera.

 

Rekommenderas för serverrummet på företaget, virtualiseringskluster eller miljöer där man behöver kunna lita på att nätverk och Internettrafik fungerar till en låg kostnad.

Precis som alla Nidavellir-brandväggar så finns det mesta man kan önska sig redan färdigt att använda i brandväggen, exempelvis: konfigurerbara portar (1xWAN +3xLAN eller 2xWAN + 2xLAN osv - helt utifrån dina behov), stöd för VPN, rapporter via e-post, övervakning av UPS, separat DHCP-server för varje port, möjlighet att fjärrstyra (tex "trycka på reset-knappen på distans") osv.

Vi rekommenderar att man kompletterar med en UPS för åtminstone den ena brandväggen samt Gigabit-switchar för alla nätverk som ansluts "framför" och "bakom" brandväggen.

 

Tips: genom att använda en port för WAN, En port för synkronisering mellan brandväggarna och en port för övervakning/fjärradministration så har du en LAN-port för servrar. Denna kan du konfigurera för VLAN eller komplettera med virtuella nätverkskort om du vill hålla isär trafik. Uppgradering med 2 extra nätverkskort (totalt 6st portar) finns som tillägg.

2st Nidavellir Mk II 4-port - kit för HA/Fail Over

Tillverkare: Serverbutiken / compartment

Modell: Nidavellir Mk II (rev A)

Nätverksportar: 4st

2st Niðavellir Mk II (4st Gigabit-portar) brandväggs-kit för HA (High Availability) med "Fail over".

Mått (BxDxH): 17.2" (437mm) X 9.8" (249mm) X 1.7" (43mm) (per brandvägg)

Vikt: 11kg

Pris/Styck: 13294kr (exkl moms)

Annonsplatser: