Brandväggar

Här finner du allt inom brandväggar. Lätthanterbara system med gott skydd till en låg peng som exempelvis: Nidavellir Firewall i behändigt 1U 19" Rackformat eller små Cisco burkar som passar på en liten hylla i ert rackskåp mm.

Vi vill gärna hjälpa er hitta den eller de brandväggar som passar er bäst och som kan hanteras på det vis som passar er bäst.

En brandvägg är minst lika viktig att ha "koll på" och "jobba med" som andra enheter i ert nätverk och ställer höga krav på såväl kunskaper inom IT-säkerhet som nätverk och kommunikation.

Vill ni slippa göra detta arbete själva har vi även förmånliga IT-supportavtal där ni till en låg kostnad får hjälp från någon av våra experter.

Slå oss gärna en signal inför ert köp så ger vi er kostnadsfri rådgivning och hittar den nätverkslösning som passar er bäst.

Tel: 08 / 91 55 44

 

Brandväggen är "hjärtat" i ert företagsnätverk. Med rätt brandvägg och nätdesign från början får ni en så bekymmersfri och underhållsfri lösning som möjligt. Med en för "krånglig" IT-lösning eller en nätplan som inte är anpassad efter era behov begränsas ert arbete.

Vi hjälper er ta fram en helhetslösning som ni kan jobba med i många år och som har ett fullgott skydd redan från början samt inte minst går att utöka på ett enkelt sätt när er verksamhet växer i framtiden.

 

Vi har allt inom nätverk

Glöm ej att fråga oss om kringprodukter för ert nätverk som: Switchar, UPS:er och rätt sorts kablage. Tänk på att det är minst lika viktigt att sätta en bra UPS på era brandväggar och era switchar som för övrigt utrustning - fungerar inte brandväggen så fungerar ju ingenting annat. Det är en god idé att ta i lite i överkant när man dimensionerar UPS för brandväggar - hellre lite "för mycket" batteritid "i onödan" än att felsökningsarbetet avbryts abrupt av att ert interna nätverk blivit helt strömlöst.


image

Nidavellir Mk II Firewall router 19" 2-port firewall

Brandvägg i världsklass. Liten, smidig och enkel att ha att göra med. Det lilla 19"-formatet gör att den fungerar både i rackskåp, hylla eller som bordsmodell.

Vår enklaste modell av Nidavellir Mk II-brandväggen med endast 2st Gigabit Ethernet-portar som kan användas som WAN och LAN, dvs en extern port och en intern port.

image

Nidavellir Mk II Firewall router 19" 4-port Firewall

Liten, smidig och robust brandvägg i världsklass. Enkel att ha att göra med, varje nätverksteknikers dröm. Det lilla 19"-formatet gör att den fungerar både i rackskåp, hylla eller som bordsmodell.

Nidavellir Mk II-brandvägg med 4st Gigabit Ethernet-portar som kan användas som tex: 1xWAN och 3xLAN, dvs en extern port och tre separata interna portar.

image

Nidavellir Mk II Firewall router 19" 6-port Firewall

Brandvägg med 6st konfigurerbara gigabit-ethernetportar i smidigt 19"-format gör att den fungerar både i rackskåp, hylla eller som bordsmodell. Kraftfull & säker brandvägg som är enkel att administrera.

Nidavellir Mk II-brandvägg med 6st Gigabit Ethernet-portar som kan användas som tex: 1xWAN och 4xLAN samt 1xMAN-port för fjärradministration eller 2xWAN + 4xLAN etc (du väljer själv hur du allokerar portar, ändrar portar mm när du konfigurerar brandväggen). Bilden visar en brandvägg med två Gigabit-portar.

image

2st Nidavellir Mk II 4-port - kit för HA/Fail Over

Två st fysiska brandväggar, förberedda för så kallad "Fail Over", dvs två (eller fler) brandväggar jobbar tillsammans i ett "brandväggskluster" där den ena brandväggen är "master" och den andra brandväggen är "slav" i normal drift.

2st Niðavellir Mk II (4st Gigabit-portar) brandväggs-kit för HA (High Availability) med "Fail over".

Supportavtal för Brandvägg

IT-supportavtal för brandvägg (och relaterade frågor).

image

Nidavellir Mini MkII 4-port brandvägg

Liten men robust brandvägg. Låg strömförbrukning, hög MTBF, hög kapacitet. Bordsmodell går att placera ståendes på sidan i rack (upp till 10st enheter på 6U i rackskåp).

Perfekt VPN-brandvägg för det lilla kontoret, hemmakontoret, labbet i serverhallen eller för att segmentera ett större nät i flera små individuella sektioner med fysisk separation på hårdvarunivå för maximal säkerhet. Gigabit Ethernet och stöd för hastigheter upp emot 500Mbps eller över 501Mbps med minnesutökning.

Nidavellir Mk1 mini 4-portars brandvägg EOL

Denna smidiga brandvägg i mini-format passar bra för kontorsmiljöer, hemarbetsplatser eller att "stackas" stående på sida (max 8st på en standard 19"-rackhylla) och ger er kraftfull prestanda i ett litet format.

EOL: Ja, End Of Life, säljs ej efter 2016-12. Ersatt av Nidavellir MKII Mini.

Annonsplatser: