Du är här: > > Nyheter > Uppdatering för Nidavellir-brandväggar

Uppdatering för Nidavellir-brandväggar

Mjukvaru-uppdateringen för Nidavellirbrandväggarna är kostnadsfri för befintliga kunder och nya kunder får automatiskt den nya versionen med uppgraderingarna.

Blad uppdateringarna finns bland annat ny funktionalitet, förbättrade funktioner, ett fåtal buggfixar samt för vissa kunder även säkerhetsuppdateringar. Vi vill poängtera att inga kunder idag är osäkra utan tvärt om har Nidavellir stått sig bra även under den så kallade Heart Bleed-buggen för SSL-krytperings-biblioteket som blev känd tidigare under våren.

 

Har ert företag redan ett IT-supportavtal så kan vi komma ut till er och utföra uppgraderingen på plats, i samband med detta blir det ett kort avbrott i ert lokala nätverk och anslutning till Internet så boka gärna in en tid i förväg som passar er. Kvällstider och helger är eftertraktade så var gärna ute i god tid.

Det är helt och hållet en mjukvaru-uppgradering, ingen hårdvara behöver uppdateras. Uppdateringen kostar ingenting, vi bjuder på denna utan det är bara arbetsinsatsen som ni betalar för, tex inom ramarna för ert befintliga IT-supportavtal.

Även om uppdateringen ej är akut så rekommenderar vi att alla våra kunder uppgraderar snarast möjligt.

Annonsplatser:
co-location