Du är här: > > Nyheter > Headset & hörlurar från Motörhead

Headset & hörlurar från Motörhead

Trigger, Overkill & Bomber. Headset från Motörhead, döpta efter deras låtar har blivit en superhit. Varför? Jo, vare sig man tycker om deras musik eller inte så har de tagit fram en serie helt osannolikt prisvärda headset och hörlurar (eller kopfhören som de själva kallar dem).

Vi har som bekant direktavtal och kan via våra många olika underleverantörer ta in i princip allt möjligt utan eller med så få mellanhänder som möjligt. Mycket tar vi tex direkt från centrallagret i Europa för stora märken som HP, IBM, HKC mfl. Motörhead-lurarna såg provade vi själva direkt när de dök upp och vi blev minst sagt förvånade - här har vi headset som funkar überbra till tex smartphones, som låter riktigt j-a bra rent ut sagt, men prislappen är en bråkdel av vad andra "bra" märken kostar. För att inte säga vad prislappen för andra "designade" märken ligger på.

Då många av oss på compartment är musikintresserade så är det såklart viktigt att ha ett par bra lurar som låter bra när man tex lyssnar på spotify på väg till jobbet osv. Långt senare upptäckte vi att de lurar vi tar in för några hundralappar hade börjat säljas i butik till i vissa fall det tiodubbla priset. Därför bestämde vi oss för att ta upp ordrar från viktiga kunder, medarbetare, kamrater mm och beställa hem resten av de hörlurar som finns i lagret.

Vi sitter nu således på alla de sista:

 - Trigger (earplug-hörlurar utan mikrofon, 3.5mm kontakt. perfekt för tex iPod, eller för att lyssna på musik i telefon. Men om du svarar i telefon så används den inbyggda mikrofonen i telefonen så du måste gå runt och se ut som om du talar i en diktafon).

 - Overkill (Motorheads headset för telefon, dvs earplugs precis som "trigger" fast dessa har en mikrofon också. 3.5mm).

 - Bomber (lite mer rejäla hörlurar, mikronfon, 3.5mm. Med kåpor över öronen och en båge över huvudet, har du mycket jox i håret, mössa eller liknande så blir det därför svårt att använda dessa. De låter dock ljuvligt - precis som de övriga hörlurarna och passar tex perfekt för att använda när man pratar i telefon, vi använder dessa för vår IP-telefoni tex.

 

Tips: Behöver du omvandla från 3.5mm till 2.5mm? Inget problem, vi har adaptrar för allt, även detta. De kostar några kronor så det är inget problem.

 

Gemensamt för alla Motorhead-lurarna är:

 - 3.5mm kontakt, vi tror att alla ska vara guldplätterade.

 - Mycket hög kvalitet, tex kablar är rejäla och stryktåliga, inget mer "trassla in sig och råka ha av en sladd", dessa produkter är robusta!

 - Stilren design, vare sig man är ett fan eller inte så ser de bra ut. Endast Bomber-hörlurarna är lite mer tydlig motorhead-logga på som syns på håll om du är rädd för att stå i tunnelbanan och se ut som om du är en livsfarlig hårdrockare ;-)

- Tydligt ljud även för tal, fungerar utmärkt för tex telefoni. Inget alls att anmärka på, tvärt om:

 - Grymt ljud! Här har grabbarna i motorhead verkligen gjort det alla band borde göra istället för att sälja skräp med bandets logga. Motorheads samtliga produkter är riktigt, riktigt bra. Oavsett vilken typ av musik du spelar så låter det bra. Även i de små in-ear hörlurarna så får du riktigt bra basåtergivning tex. Allt från klassiskt till rock låter riktigt bra. Faktum är att vi undrar varför alla andra tillverkare inte också säljer lika bra produkter, tex Apples och Samsungs headsets som ju är helt ok men kostar betydligt mer kommer inte i närheten av ljudet i dessa.

 

Köp nu och sluta låta dåliga hörlurar förstöra musiken du lyssnar på!

 

Hör av dig till oss för att få möjlighet att köpa de sista produkterna i lager och till vårt, låga pris - inte några fantasipriser som vi hört talas förekommer ute på stan. Vi kommer således ej att lägga upp dessa i webshoppen. Kommer det att produceras fler headset i framtiden? Vi vet inte hur Motorhead har tänkt här - förhoppningsvis gör det en batch till och låter alla njuta av bra ljud (de borde slå ut alla andra tillverkare i nuläget med lågt pris och hög kvalitet!), sker så så kommer vi såklart att ta in dessa i vårt ordinarie sortiment igen och i så fall kanske de dyker upp i webshoppen. Enligt de uppgifter vi har nu så har vi tömt lagret och de är slutsålda utan besked om när/om det kommer tillverkas fler. :D

Annonsplatser:
co-location